January 4, 2023

Norges portal for klassetur

Digidugnad er samarbeidspartner med klasseturer.no - hele Norges portal for klassetur. Portalen har samlet en rekke ulike partnere som er reisearrangør for klasseturer i Norge og utlandet, og er Nr. 1 - portalen for klassetur i Norge.

Klasseturer.no - hele Norges portal for klassetur

Digidugnad er samarbeidspartner med klasseturer.no - hele Norges portal for klassetur. Portalen har samlet en rekke ulike og kjente partnere som er reisearrangør for klasseturer i Norge og utlandet, og er Nr. 1 - portalen for klassetur i Norge.

Det brede utvalget i turer gjør det enkelt å se hva som finnes av muligheter og få tilbud på forskjellige klasseturer, slik at dere har et godt utgangspunkt for å velge den turen som passere dere best både innholdsmessig og med tanke på budsjett. På portalen finner dere turer til:

Alt på et sted

Klasseturer.no gjør det enklere å organisere klasseturer ved å samle all nødvendig informasjon og verktøy på ett sted. Med tilgang til flere tjenester og informasjon på ett sted forbedres brukeropplevelsen, og dere trenger ikke å søke rundt mange steder for å finne det dere trenger. Dere laster ned skjemaer, avtaler og informasjon som er nødvendig for turen, og slipper å lage egne dokumenter for turen. Dette bidrar til å effektivisere arbeidet med og forbedre opplevelsen for dere som skal arrangere turen.

Dere kan lese tips og råd om

Finn tips, råd og ferdige nedlastbare lister og skjemaer som
  • Pakkeliste
  • Forsikringer
  • Regnskap
  • Deltakerliste
  • Påmeldingsskjema
  • Turreglement
  • Reiselederliste

Dere kan også melde dere på nyhetsbrev for å holde dere oppdatert på tidsfrister som UDIR-tilskudd, frister for å bestille tur til bestemte destinasjoner, nyheter om turer og annet.

Klasseturer.no har samme priser som den enkelte samarbeidspartner, så det er ingen ekstra kostnader forbundet med å benytte portalen. Dette er en ren service til brukerne av portalen.

Fokuset til portalen er å yte god service til brukerne, slik at dere på en rask og enkel måte kan finne den turen som passer best for nettopp dere. Dere kan altså be om tilbud på flere ulike turer samtidig, og har dere spørsmål i prosessen er det bare å ta kontakt med rådgiverne på portalen for hjelp og veiledning.

Finn

Flere tips

Flere artikler med tips og råd finner du under

Se alle artikler