Kom i gang med dugnad

Dugnad for russ

Salgsdugnad for russegrupper
Russegrupper

Russedugnad med høy fortjeneste

Russetiden er en ikonisk og minneverdig periode til avgangselevene på VGS i Norge. Den markerer slutten på videregående skole og skal feires skikkelig! For de fleste betyr dette en tid med masse utgifter med kostnader til russebuss, russeklær og ikke minst feiring!

Vi tilbyr dugnad med høy fortjeneste. For eksempel vil en russegruppe med 25 elever tjene kr 56.000 ved å selge kun 10 sokkeesker og 10 kortesker hver.

Så mye kan dere tjene Sjekk ut hva en salgsdugnad betyr i kroner og øre for ditt idrettslag.

MILJØVENNLIGE og

Lettsolgte produkter

Våre miljøvennlige kvalitetsprodukter til en god pris er enkle å selge. Alle behøver sokker og gratulasjonskort, så her hjelper dere kunden med å dekke et behov - og de hjelper deg ved å kjøpe. Vinn-vinn.

15 salgstips til dugnaden Les våre beste salgstips for en vellykket dugnad

Høy kvalitet

Våre produkter er nøye designet og produsert i materialer av god kvalitet.

Miljøvennlige produkter

Bambussokker produseres fra hurtigvoksende bambustre. Kortene er produsert i Norge av vår FSC-sertifiserte partner.

Donasjon til veldedig formål

Bli med å ta samfunnsansvar. For hvert produkt dere selger gjør Digidugnad en donasjon til Redd Barna.

INGEN RISIKO

Selg først, betal senere

Det er ingen risiko forbundet med å bestille dugnad fra oss. Bestill varer, kjør dugnad, og betal fakturaen etter 30 dager. Eventuelle usolgte varer tar vi i retur.

Dugnad på 20 dager Les våre anbefalinger for organisering av en effektiv og lønnsom dugnad.

Betal etter 30 dager

Retur av usolgte varer

Gratis frakt over 20.000,-

Ingen risiko

Dugnad for russ
Russetiden er som vi vet kjent for å være en periode med feiring, moro og ikke minst samhold . Russegruppene består av venner som har delt mange minner gjennom årene, og mange års skolegang skal selvsagt avsluttes på en helt spesiell måte! Kostnadene rundt russefeiringen er ofte store med russebuss, russeklær, og så klart all feiringen.

Dugnad for russegrupper er ikke ukjent, og ofte helt avgjørende for å komme seg igjennom feiringen økonomisk. En av de mest verdifulle aspektene ved dugnad for russegrupper er at det fremmer samhold og samarbeid. Når russen går sammen for å organisere og gjennomføre dugnadsaktiviteter, styrkes båndene mellom dem. De lærer å sette felles mål, jobbe som et team og fordele oppgaver effektivt.

Dette samarbeidet er ikke bare nyttig for å finansiere russetiden, det bygger også en følelse av enhet og styrker vennskapene i gruppen. Dugnadsarbeid gir også russeungdommer verdifull erfaring og innsikt i planlegging, organisering og markedsføring av arrangementer. De lærer å sette opp dugnadsaktiviteter, forhandle med leverandører, markedsføre arrangementene og håndtere økonomien. Disse ferdighetene er ikke bare nyttige i russetiden, men vil også være til nytte i deres fremtidige karrierer og liv. I tillegg til å skaffe midler, gir dugnad russegrupper muligheten til å vise sitt engasjement for samfunnet.

Mange dugnadsaktiviteter involverer samhandling med lokalsamfunnet, som for eksempel å arrangere veldedighetsarrangementer eller frivillig arbeid. Dette gir russ en sjanse til å gi tilbake og vise at de bryr seg om samfunnet som har støttet dem gjennom skoleårene. For å organisere en vellykket dugnad for russegruppen, er det viktig å ha klare mål og en plan. Russen bør bestemme hvor mye penger de trenger for å dekke sine utgifter og hva pengene skal brukes til.

Deretter kan de velge passende dugnadsaktiviteter som passer deres ressurser og interesser. Populære valg inkluderer innsamlinger, veldedighetsarrangementer, salg av produkter eller tjenester, eller til og med dugnadsarbeid for andre organisasjoner eller arrangementer i lokalsamfunnet.

Sammenfattende er dugnad for russegrupper en viktig del av russetiden som bidrar til å skape samhold, finansiere feiringen og gi unge mennesker verdifulle ferdigheter og erfaring. Det gir russeungdommer en mulighet til å styrke vennskapene sine, lære om samarbeid, og vise engasjement for samfunnet. Dugnadsarbeidet er en integrert del av det unike russeåret og bidrar til å gjøre russetiden til en uforglemmelig og meningsfull opplevelse for alle som er involvert.

KOM I GANG MED DUGNAD

Slik foregår dugnaden

Se hvordan en salgsdugnad gjennomføres fra start til slutt.

Planlegge

God planlegging og organisering av salgsdugnaden er viktig om dere skal oppnå de beste resultatene. Noen spørsmål det er viktig å ta stilling til før bestilling av dugnad:

- Hvor mye penger ønsker dere å tjene inn?
- Hvor mange skal bidra i salgsdugnaden?
- Hvem skal være dugnadsansvarlig?

Bestille

Når dere er klare til å bestille gjør dere dette i dag dialog med oss med skriftlig bekreftelse på e-post. Det er gratis frakt ved bestilling av 200 produkter (se seksjonen "Varelevering og frakt"). Dere betaler ingenting ved bestilling, da dere får faktura slik at dere kan betale med de pengene dere har tjent inn (se seksjonen "Betaling").

Antall produkter
Mange grupper velger å bestille et fast antall produkter per medlem, f.eks. 10 sokkeesker og 10 kortesker. Andre grupper ønsker å forhåndsselge før de selv bestiller. Vi ser at de gruppene som selger mest, og dermed tjener mest, er de som har et fast antall produkter per person, da de i større grad er forpliktet til å selge det antallet.

Bestillingsansvarlig
Kontaktpersonen er ansvarlig for gruppens bestilling og at fakturaen betales. Betalingsansvarlig må være over 18 år, og akseptere at en kredittsjekk kan utføres.

Etterbestilling
Går dere tomme for produkter så ettersender vi flere produkter på samme vilkår som første bestilling.

Salg og fortjeneste

Salgsperiode og forhåndssalg
Salgsperioden bestemmer dere selv. De fleste dugnadsgrupper holder på i 3-4 uker, gjerne også med forhåndssalg. Med forhåndssalg kan dere få solgt store deler av produktene før dere får dem og være mest mulig effektive. Dersom dere ikke har forhåndsolgt er det anbefale å starte salget med en gang dere har mottatt varene. Vi anbefaler en kort og intensiv salgsperiode med tett oppfølging av dugnadsansvarlig. Det styrker samholdet og ansvarsfølelsen blant deltakerne når dere jobber sammen mot et felles mål.

Betaling
Det vanligste er at alle samler inn på Vipps eller kontanter og setter inn på egen privat konto. Deretter overfører man delvis eller alle pengene man har fått inn til en felles konto. Det er anbefalt at en som kan ta ansvar og har god oversikt har ansvaret over felleskontoen. Herfra betaler dere faktura til oss og samler overskuddet så det blir brukt til riktig formål.

Salgstips
Før salget starter er det viktig å forberede noen gode salgsargumenter. Fortell at kunden støtter din skoleklasse, idrettslag, forening eller gruppe gjennom sitt kjøp. Fortell om målet med salget, f.eks. en skoletur, en fotballcup, speiderleir etc. Fortell at produktet blir levert direkte på døren. Les mer i artikkelen 15 salgstips til dugnaden

Salg til bedrifter
Dere kan selge direkte til bedrifter.

Utlevering av varer til kunden
Vi anbefaler at dere tilbyr å levere varene hjem til kundene, siden det gir størst sannsynlighet for at de vil kjøpe fra dere. Når dere leverer ut varene er det viktig at dere samler inn penger samtidig eller i forkant, slik at dere ikke har noe utestående.

Hvis dere har utført forhåndssalg bør alle i dugnadsgruppen hente varene den dagen varene ankommer, og levere ut solgte produkter til kundene samme dag. Da slipper dere å oppbevare mange produkter hos hver enkelt.

Fortjeneste
Innkjøpspris per sokkeske er kr 125 og dere selger for kr 250, med kr 125 i fortjeneste. Innkjøpspris per korteske er kr 100 og dere selger for kr 200, med kr 100 i fortjeneste. Hvis hver selger 10 sokkeesker og 10 kortesker vil dere tjene kr 2.250 per deltaker. En fin start på sparingen!

Varelevering og frakt

Varelevering
Dere kan velge ønsket dato for levering av varene når du bestiller, så bestilles transport i forhold til dette. Det må imidlertid tas hensyn til transportselskapenes transportplaner og lokale forhold. Vareleveringen vil som regel skje i normal arbeidstid, men ikke nødvendigvis. Utkjøring skjer med lastebil og dermed viktig at man beregner plass til dette. Underlaget må være slik at sjåføren kan benytte jekketralle. I enkelte regioner har vi egne biler som kjører ut varene, og da er leveringstidspunktet mer fleksibelt.

Du vil få en sendingsbekreftelse på e-post og SMS så snart transport er bestilt. Du blir kontaktet angående leveringstidspunkt og må være tilgjengelig på telefon hele leveringsdagen. Sjåføren skal ringe den dagen varene blir levert, og ringer vanligvis 30-60 minutter før levering. Etter nærmere avtale kan sjåfør sette varene på et avtalt sted uten at man trenger å være til stede. Straks varene er levert er eierskap og risiko overført til dere.

Varekontroll
Ved mottak av varene må dere alltid begynne med å kontrollere leveransen mot pakklisten som du får på e-post og som også ligger med leveransen. Kontakt oss på post@digidugnad.no eller tlf. 960 16 961 / 908 54 358 hvis noe ikke stemmer.

Leveringstid
Vi har vanligvis 3-7 dagers leveringstid, avhengig av hvor i landet varene skal leveres.

Gratis frakt
Minste fraktfrie levering er 200 produkter. For mindre enn 200 produkter vil det påløpe et fraktbeløp avhengig av hvor i landet varene skal leveres.

Betaling

Samme dag som vi sender ut varene mottar kontaktpersonen faktura på e-post med 30 dagers betalingsfrist. Det er lagt opp på den måten så dere kan betale med de pengene dere har tjent inn på salget. Har dere varer igjen etter 4-ukers salgsperioden kan de enten returneres til Digidugnad, eller betales for slik at de kan selges senere (dere må dermed ikke selge innen 4 uker). Når dere har solgt alle varene, samlet inn pengene og betalt fakturaen, kan dere bruke pengene deres til valgfritt formål.

Retur

Dere har 30 dagers returrett etter mottatte varer – returfrakt organiseres og betales av kunden som returnerer. Husk å kontakte oss på forhånd.

Om en kunde vil reklamere på et produkt som de har kjøpt, behøver de ikke å gå via dere. Be kunden kontakte oss direkte på post@digidugnad.no eller på telefon 960 16 961 eller 908 54 358 så hjelper vi dem.

DUGNAD FOR russ

Start dugnad

Tusen takk! Du hører fra oss :)
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Dugnad for russ

Rjukan Næringspark, Bygg 242, 3660 Rjukan
post@digidugnad.no
Selected Customers

Customers have consistently supported us fight.

TA KONTAKT MED OSS

Vi hjelper deg

Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi dere i gang med dugnaden!

Rune Stang
Tlf: 960 16 961
Morten Sørensen
Tlf: 909 58 354